Vico van der Ven erelid Kerkraadse harmonie

Foto: (c) ZO-NWS I Peter Trompetter
Gepubliceerd op 9/07/2024 om 09:12
Laatst bewerkt op 9/07/2024 om 09:22

Vico van der Ven is benoemd tot erelid van Koninklijke Harmonie St. Caecilia Spekholzerheide uit Kerkrade. 

Dit vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de muziekvereniging. Naast trompettist was Vico van der Ven dirigent van het leerlingenorkest, onder-dirigent en gaf hij muziekles aan leden van de harmonie. Hij heeft daarnaast vele artikelen geschreven voor het verenigingsblad ’t Tsiempje. De beide dochters van Van der Ven zijn ook lid van de harmonie van Spekholzerheide. 

Afgelopen zondag werd Vico van der Ven verrast in de Hamboskliniek, waar hij verblijft, door muzikanten en leden van de Koninklijke Harmonie St. Caecilia Spekholzerheide. Ter herinnering aan zijn erelidmaatschap kreeg Vico van der Ven een bijzonder speldje opgespeld door vicevoorzitter Ingrid Giesen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties