Veroorzaker dodelijk ongeluk Voerendaal voor de rechter

Gepubliceerd op 4/11/2021 om 09:39
Laatst bewerkt op 4/11/2021 om 09:45

De 32-jarige Heerlenaar die wordt verdacht van het veroorzaken van een dodelijk ongeluk op 9 augustus 2019 in Voerendaal, moet op 15 november voor de rechtbank in Maastricht verschijnen voor de inhoudelijke behandeling van zijn zaak. 

Jordy M. reed in de auto van zijn moeder, zonder haar toestemming, en verkeerde onder invloed van alcohol. De Heerlenaar vloog op de Putterweg bij Retersbeek met hoge snelheid uit de bocht en botste tegen een lantaarnpaal.

De bijrijder, een 33-jarige man uit Meerssen en een vriend van de bestuurder, raakten hierbij zwaar­gewond. Hij overleed ’s avonds in het ziekenhuis. Jordy M. heeft eerder tegenover de rechtbank verklaard zich niets meer te kunnen herinneren van het ongeluk. 

De Heerlenaar moet zich half november tevens voor de rechter verantwoorden voor het plegen van een inbraak en diefstal in Heerlen, op 9 augustus 2019. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties