Vermiste vrouw Brunssum in maart voor het laatst gezien

foto: iStock
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 22/08/2022 om 09:40
Laatst bewerkt op 26/08/2022 om 15:20

De politie is op zoek naar een vermiste vrouw. Het gaat om een in Brunssum woonachtige vrouw die in maart voor het laatst in de gemeente gezien werd. 

De vrouw is tussen de 1,60 en 1,65 meter in lengte. Heeft een zwarte haarkleur en bruine ogen. Ze spreekt Tigrinya, een taal die vooral in Eritrea en Ethiopië gesproken wordt, Nederlands en gebrekkig Engels. 

De melding kwam enkele weken geleden bij de politie binnen. Waarom de vrouw pas zo laat als vermist opgegeven werd, weet de politie niet. 

Na de melding zijn er nog enkele lijnen nagelopen. Zo is er naar de telefoongegevens van de vrouw gekeken en ook naar de financiën. Daar heeft de politie echter niets uit kunnen opmaken. 

De politie vraagt mensen die informatie hebben over de vermiste vrouw om contact met ze op te nemen via telefoonnummer 0900 8844, onder vermelding van zaaknummer 2022122517.
 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties