Verdediger Nils Röseler in vizier Roda JC

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 10/07/2022 om 11:00
Laatst bewerkt op 10/07/2022 om 11:16

Roda JC heeft oud-VVV-verdediger Nils Röseler (30) in het vizier als mogelijke versterking voor de achterhoede. Dat bevestigen bronnen binnen de Kerkraadse club zondag tegenover ZO-NWS. 

De Duitse centrale verdediger zat zaterdagmiddag al op de tribune in het Parkstad Limburg Stadion tijdens het oefenduel van Roda tegen Alemannia Aachen (5-2). Röseler speelde van 2016 tot medio 2020 voor VVV. Hij kwam tot nu toe tot 129 duels in de Eredivisie. 

Na zijn tijd in Venlo verkaste de lange verdediger naar zijn vaderland en ging voor SV Sandhausen spelen. Afgelopen seizoen was hij actief voor FC Ingolstadt. Roda is al geruime tijd op zoek naar ervaring voor in de achterhoede, na het vertrek van Richard Jensen en Daryl Werker.  

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties