Verdediger Krasniqi weg bij Roda en keert terug naar Antwerp

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 7/05/2024 om 10:40
Laatst bewerkt op 7/05/2024 om 10:43

De van het Belgische FC Antwerp gehuurde verdediger Laurit Krasniqi (22) vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Roda JC. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais dinsdag tegenover ZO-NWS.

"Krasniqi is aan het begin van dit seizoen door ons gehuurd als achtervanger voor Boyd Reith en Teun Bijleveld. Hij heeft echter heel weinig gespeeld, hoewel hij een goede voetballer is met een prima mentaliteit", zegt Servais. "Laurit keert daarom terug naar FC Antwerp."

Volgens de technische baas van Roda heeft verdediger Koen Jansen (20) van Jong PSV inmiddels een contractaanbieding vanuit Kerkrade ontvangen. "Wij hebben interesse en zijn in afwachting van een reactie van PSV op ons aanbod. Inhoudelijk wil ik er op dit moment verder niks over zeggen."

In de aanloop naar de promotiekraker tegen FC Groningen aanstaande vrijdag, traint Roda dinsdag en woensdag achter gesloten deuren, donderdag zijn de fans wel welkom. Nogmaals Servais: "Dat doen we om rust te creëren rondom de groep in verband met de hectiek afgelopen vrijdag na afloop van de wedstrijd tegen Cambuur."

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties