Verdachte zaak dode Hoensbroek in cel voor mishandeling slachtoffer

Foto: Track88
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 12/04/2021 om 15:20
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

De 36-jarige man die vorige week werd opgepakt nadat een dode was gevonden aan de Akerstraat-Noord in Hoensbroek, wordt verdacht van mishandeling van het slachtoffer. Hij moet langer in de cel blijven. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) maandag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"De verdachte in deze zaak is voorgeleid bij de rechter-commissaris voor mishandeling van het slachtoffer, niet voor doodslag. Hij is voor veertien dagen in bewaring gesteld", legt Renate Peters, woordvoerster van OM verder uit. "Het onderzoek in deze zaak naar wat er precies gebeurd is gaat nog verder."

Het levenloze lichaam van de bovengenoemde man werd vorige week maandagavond gevonden in de achtertuin van een appartementencomplex aan de Akerstraat-Noord in Hoensbroek. 
 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties