Verdachte (24) geweldsincident Voerendaal twee weken langer in cel

Track'88
Gepubliceerd op 14/03/2024 om 16:08
Laatst bewerkt op 14/03/2024 om 18:15

De verdachte (24) van een geweldsincident in een vrijstaande woning in Voerendaal afgelopen weekend waarbij de twee bewoners ernstig gewond raakten, moet veertien dagen langer vast blijven zitten. Dat heeft de rechter-commissaris donderdag besloten, laat een justitiewoordvoerster weten aan ZO-NWS. 

De verdachte is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan poging tot doodslag. Het desbetreffende geweldsincident vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag aan de Steinweg. Na het incident vluchtte de verdachte. Tijdens de zoekactie werd door de politie een helikopter ingezet. 

In eerste instantie bleek de verdachte man onvindbaar. Een dag later kon hij alsnog  worden gearresteerd. Oplettende politieagenten ontdekten hem toevallig op een ruim aantal kilometers afstand van de bovengenoemde woning aan de Steinweg, de plaats delict, in Heerlen en hielden hem aan. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties