Van der Luer volgt Kevin Hofland op

Gepubliceerd op 1/03/2024 om 07:22
Laatst bewerkt op 1/03/2024 om 09:50

Oud-Roda JC-middenvelder Eric van der Luer wordt de nieuwe trainer van SV Meerssen. Hij volgt bij die club komend seizoen Kevin Hofland uit Bingelrade op. Dat is donderdagavond bekendgemaakt.

De ex-prof heeft getekend voor drie seizoenen bij de club die uitkomt in de Derde Divisie. Van der Luer is nu nog trainer van eersteklasser EHC uit Hoensbroek. "Ik zou eigenlijk bij EHC blijven en er werden al plannen gemaakt voor komend seizoen. Maar toen speelden de financiële problemen steeds meer de kop op", legt de ex-aanvoerder van Roda uit aan ZO-NWS.

"Ik had drie maanden geen rooie cent gekregen en heb aangegeven bij EHC dat ik mijn horizon zou gaan verbreden. SHH uit Herten en SV Meerssen wilden mij voor komend seizoen hebben als hoofdtrainer. SHH deed mij een goede aanbieding, maar uiteindelijk heb ik nu toe voor SV Meerssen gekozen", aldus Van der Luer. 

Hij is overigens geen onbekende bij SV Meerssen. In 2004 was hij al een jaar trainer van die club.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties