Van As: creatief met versterken voorhoede en verdediging

Gepubliceerd op 30/12/2020 om 11:33

Roda JC is, na het vertrek van topscorer Roland Alberg naar India begin deze week, op zoek naar eventuele versterking voor de aanval en de verdediging. Dat zegt technisch directeur Jeffrey van As woensdag in gesprek met ZO-NWS. 

“We zoeken op dit moment naar iemand voor in de aanval, die op meerdere posities uit de voeten kan in de voorhoede”, legt Van As desgevraagd uit. “Dat bekijken we nu. We gaan niet spelers halen om maar te halen maar zij moeten wel echt een versterking zijn en tegen die spelers zal ook worden gezegd dat we geen garanties geven voor basisplaatsen.”

“Daarmee doel ik dus ook op de positie van centrale verdediger die wij aan het zoeken zijn. We zullen creatief moeten zijn, zeker doordat er in verband met corona geen toeschouwers in het stadion kunnen, dus het is ook mogelijk dat we uiteindelijk maar één nieuwe speler aantrekken. Maar zoals gezegd: op dit moment kan en mag ik naar versterking voor de aanval én de verdediging kijken.” 

Roland Alberg (30) werd maandag door Roda verhuurd aan Hyderabad FC in India. De aanvallende middenvelder heeft een aflopend contract in Kerkrade.

Advertenties