Tweede verdachte carnavalssteekpartij ook voorlopig op vrije voeten

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 30/09/2022 om 14:16
Laatst bewerkt op 30/09/2022 om 14:34

Ook de tweede verdachte van de steekpartij in Brunssum mag zijn proces in vrijheid afwachten. Dat heeft het gerechtshof vrijdag bepaald. 

De 19-jarige Joachim en zijn neef de 18-jarige Kymani S. worden verdacht van het neersteken van een jongen uit Merkelbeek. Beide verdachte wijzen naar elkaar als dader. 

In de nacht van 26 op 27 februari liep een bemiddelingspoging tussen een aantal personen en zijn vriendin slecht af voor een 19-jarige man uit Merkelbeek. Het slachtoffer werd op de Rumpenerstraat meermaals tegen zijn hoofd getrapt en met een mes in zijn been gestoken. Daarbij liep hij een slagaderlijke bloeding op. Hij overleefde het incident doordat hij zelf de hevig bloedende wond dicht wist te drukken met zijn eigen kleding. 

Wanneer de twee verdachten moeten voorkomen is nog niet bekend. Justitie is nog volop bezig met het onderzoek. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties