Tweede halve finale LVK: liedjes uit de regio

Foto: ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 15/01/2021 om 15:49
Laatst bewerkt op 15/01/2021 om 15:58

Opnieuw komen twee liedjes uit de regio vrijdagavond in actie tijdens de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjeskonkoer 2021.

Kelly van de Lump uit Schimmert komt als eerste in actie. Met haar liedje ‘Gaer eine sjoenkelaer’ probeert zij de harten van vastelaovendminnend Limburg te veroveren.

Kelly van de Lump - Gaer eine sjoenkelaer

De andere artiest uit de regio die vrijdagavond in actie komt is De Plekbend uit Arensgenout. De mannengroep brengt het nummer ‘Zou wie s’te bès’ ten gehore.

De Plekbend - Zoa wie s'te bès

Het LVK heeft, in tegenstelling tot andere edities, dit jaar maar 45 halve finalisten. Elke halve finale bestaat uit vijftien nummers. Tijdens het laatste half uur van de uitzending van de halve finale kan er gestemd worden. Net zoals een dag later bij de herhaling. Echter kan er per telefoonnummer maar één stem worden uitgebracht. De halve finale  is vrijdagavond van 18:00 tot 20:00 uur te volgen via L1 Radio. De herhaling is zaterdag van 13:00 tot 15:00 uur. 

De overige kandidaten uit de regio komen 22 januari in actie. 

De finale wordt gehouden op 5 februari.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties