Twee nieuwe kunstgrasvelden voor Groene Ster

Sam Verbeek
Gepubliceerd op 21/12/2020 om 13:26
Laatst bewerkt op 21/12/2020 om 13:28

Voetbalclub RKSV Groene Ster uit Heerlerheide krijgt twee nieuwe kunstgrasvelden.

‘Aan het einde van het bijzondere jaar 2020 valt er toch nog goed nieuws te vermelden’, schrijft Groene Ster op de clubsite. Sportpark de Pronsebroek kreeg met een nieuwbouw eerder dit jaar al een nodige upgrade, maar ook de velden zijn aan vervanging toe.

Het jeugdveld werd in 2008 aangelegd en is volgens de Derde Divisionist nu in zijn geheel versleten. Ook het hoofdveld is aan vervanging toe. Het wedstrijdveld is acht jaar oud en is door intensief gebruik drastisch versleten. Door te veel slechte plekken is het veld zelfs afgekeurd. 

De gemeente Heerlen start begin 2021 met de aanleg van de twee splinternieuwe kunstgrasvelden. De club hoopt uiterlijk 1 februari de nieuwe velden in gebruik te kunnen nemen.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties