Twee live-uitzendingen ZO-NWS carnaval Brunssum

foto: iStock
Gepubliceerd op 7/02/2023 om 09:30
Laatst bewerkt op 7/02/2023 om 10:05

Streekomroep ZO-NWS brengt met carnaval vanuit Brunssum twee live-uitzendingen op televisie en online.

Carnavalszondag 19 februari kunt u vanaf 14.00 uur kijken naar Koning Carnaval. Het evenement op het Lindeplein trok de afgelopen jaren duizenden bezoekers. Optredende artiesten zijn dit jaar onder andere La Bamba, John Tana, Marleen Rutten en uit Duitsland Peter Wackel. De optredens worden afgewisseld met interviews en sfeerbeelden uit het publiek en achter de schermen. Koning Carnaval duurt tot 20.00 uur.

Eén dag later, carnavalsmaandag, verzorgt de streekomroep traditiegetrouw weer een rechtstreekse verslag van de optocht in Brunssum. Die uitzending is vanaf 14.30 uur te volgen. Daarnaast maakt ZO-NWS opnames van diverse andere optochten en activiteiten in de regio.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties