Twee automobilisten verdacht van betrokkenheid bij zwaar verkeersongeluk

foto: iStock
Gepubliceerd op 3/06/2023 om 20:17
Laatst bewerkt op 3/06/2023 om 20:25

De politie weet nog niet wat precies de oorzaak is van het zwaar verkeersongeluk op de A79 bij Valkenburg. Daar botsten in de nacht van vrijdag op zaterdag twee auto's en een personenbusje op elkaar.

Bij het ongeluk, dat om 3.30 uur gebeurde in de richting van Maastricht, raakten drie inzittenden gewond. Bij het ongeluk ontstond een behoorlijke ravage. Een auto belandde op zijn dak en het personenbusje kwam op zijn zijkant terecht.

Een 30-jarige man uit Valkenburg en de 75-jarige man uit Meerssen worden door de politie verdacht van betrokkenheid. Ze zijn verdachte maar zijn niet aangehouden.

Vanwege het onderzoek en het opruimen van de ravage was de autosnelweg tussen Valkenburg en Meerssen de hele zaterdagochtend dicht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties