TVK definitief afgelast

Gepubliceerd op 6/12/2020 om 19:57
Laatst bewerkt op 6/12/2020 om 20:17

Het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) gaat dit carnavalsseizoen tòch niet door. Aanvankelijk zou het in aangepaste vorm plaatsvinden.

Maar vanwege het grote aantal afmeldingen van deelnemers heeft de organisatie besloten de liedjeswedstrijd voor tieners te schrappen. Op 12 december zou er aanvankelijk een voorronde zijn. De finalisten zouden dan tot begin 2022 moeten wachten op de finale die in Sittard zou worden gehouden.

"We hadden ontzettend graag het TVK dit jaar willen organiseren, en vinden het dan ook bijzonder jammer om dit besluit te moeten nemen", zegt organisator Melanie Jennes. "Vanwege deze recente ontwikkeling kunnen we geen TVK meer organiseren waar wij achter kunnen staan."

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties