Transfer is rond: Jay Kruiver (Telstar) tekent bij Roda JC

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 12/06/2024 om 15:29
Laatst bewerkt op 12/06/2024 om 15:59

Het zat al langer in de pen maar nu is het definitief: Roda JC heeft zich versterkt met rechtsback Jay Kruiver. De 23-jarige verdediger komt transfervrij over van Telstar.

Kruiver heeft een contract ondertekend tot medio 2026 met een optie voor nog één jaar. ZO-NWS meldde al eerder dat er gesprekken liepen tussen Kruiver en de Kerkraadse club. 

De rechtervleugelverdediger uit Zaandam maakte in het verleden deel uit van de jeugdopleiding van Ajax en stapte vervolgens over naar FC Volendam. Daarna koos hij voor Telstar. 

Vorig seizoen maakte Kruiver in 21 duels één goal, ook leverde hij drie assists af. "Jay is een rechtsback met drive naar voren. Hij kent de competitie en wij denken dat er nog veel rek in zijn ontwikkeling zit”, aldus Roda JC-manager voetbalzaken Robbie Servais over de nieuwe aanwinst.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties