Toneelvereniging Sint Laurentius komt met pikante klucht

Foto: toneelvereniging Sint Laurentius
Gepubliceerd op 30/10/2023 om 15:31
Laatst bewerkt op 30/10/2023 om 15:40

Toneelvereniging Sint Laurentius uit Voerendaal staat op 25 en 26 november en op 2 en 3 december weer op de planken. 

Dit jaar met de klucht in twee bedrijven: Ginne seks in Voelender (No seks please -We’re British), van de Engelse auteurs Anthony Marriott & Alistair Foot en in het dialect bewerkt door Quincy Grootjans, die ook deze keer weer bij Sint Laurentius de regie voor zijn rekening neemt. Het stuk wordt op de planken gebracht door Monique Custers, Siem van Dinther, Tom Evers, Rob Janssen, Yvonne Scheeren, Esther Vankan en 4 debutanten: Jessey Boumans, Marieke Boumans, Ruud Braun en Erik Smeets. 

De matineevoorstelling op zondag 3 december begint om 15.00 uur, de overige uitvoeringen starten om 20.00 uur. Locatie is cultureel centrum De Borenburg in Voerendaal.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties