Toer de Toon fietstochten Heerlen op 7 mei

Gepubliceerd op 21/04/2023 om 11:16
Laatst bewerkt op 21/04/2023 om 11:25

Het Toon Hermans Huis Parkstad organiseert op 7 mei de fietstocht Toer de Toon.

De Toer de Toon is, net als het Toon Hermans Huis Parkstad, voor iedereen toegankelijk. Er zijn drie opties. Eine Ganse Toer, een stevige en uitdagende route die helemaal is afgestemd op de sportieve toerfietser. Gewoon genieten van een mooie tocht kan met Nog bès waal eine Toer, met minder kilometers, minder hoogtemeters, maar evenveel natuurschoon.

En de variant Geweun lekker Toere is voor iedereen die gewoon een lekker tochtje wil maken. De naam zegt het al. Lekker even eruit, samen met het gezin. De tocht is namelijk geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Start en finish zijn bij Toon Hermans Huis Parkstad in Heerlen. De opbrengst van de benefiet(s)tocht gaat naar het Toon Hermans Huis Parkstad. Meer informatie via toonhermanshuisparkstad.nl.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties