Toegetakelde Joep (17) uit Wijnandsrade: Heb een vermoeden

Gepubliceerd op 29/11/2020 om 09:20
Laatst bewerkt op 29/11/2020 om 09:22

De zeventienjarige Joep Gerards uit Wijnandsrade werd donderdagavond fors mishandeld door twee mannen waardoor hij flinke verwondingen in zijn gezicht heeft. De tiener heeft een vermoeden wie achter deze mishandeling zit en de politie is ingeschakeld, vertelt hij in gesprek met ZO-NWS.

“Na de voetbaltraining bij Wijnandia heb ik samen met de trainer van mijn team in een auto nog wat zitten chillen”, legt een hevig geschrokken Gerards uit. “Rond elf uur ben ik naar mijn fiets gelopen en toen sprongen er plots twee in het zwart geklede mannen met van die capuchons op op me. Ze hebben me in het gezicht geslagen en daarna zeker een halve minuut op mij ingetrapt en -gemept.”

“Ze hebben geen woord gezegd. Ik kende die mannen niet, wat ik me nog herinner is dat één van hen een zwart baardje had. Voordat ik het wist sprongen zij in hun auto en scheurden snel weg. De politie en ambulance zijn meteen gekomen. Door een eerder incident heb ik een vermoeden wie en wat achter deze mishandeling zouden kunnen zitten, maar dat is werk voor de politie. Mijn moeder heeft contact met hen gehad en dinsdag zal er aangifte worden gedaan.”

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties