Tiental spelers gaat Roda JC verlaten

Foto: HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 22/05/2024 om 15:25
Laatst bewerkt op 22/05/2024 om 17:13

Een tiental voetballers uit het eerste van Roda JC gaat de club verlaten. Dat maakt de Kerkraadse voetbalclub woensdag bekend in een persbericht. 

Behalve de eerder bekend gemaakte transfers van Matisse Didden en Sami Ouaissa naar respectievelijk FC Utrecht en N.E.C. Nijmegen vertrekt nog een aantal spelers. Laurit Krasniqi, Walid Ould-Chikh en Calvin Raatsie keren terug naar hun eigen club. Hun huurovereenkomst met Roda JC loopt af en wordt niet meer verlengd. 

Bovendien gaat de voetbalclub geen nieuwe verbintenis aan met Metehan Güclü, Loek Hamers, Boyd Reith en Fabio Sposito. 

Middenvelder Niek Vossebelt heeft besloten na dit seizoen een streep te zetten onder zijn profvoetbal carrière. De nu 32-jarige Vossebelt speelde in zijn loopbaan ruim 400 wedstrijden in het betaald voetbal. 114 hiervan speelde hij in het Roda-shirt. In totaal kwam Vossebelt tot 51 doelpunten waarvan hij er zeven wist te scoren voor Roda JC.

Met de overige spelers wiens contract of huurovereenkomst afloopt zegt Roda JC wellicht nog in gesprek te gaan voor een langer verblijf in Kerkrade.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties