Tiener Vastelaovend Konkoer gaat niet door

Kris Nemeth
Gepubliceerd op 13/04/2022 om 08:51
Laatst bewerkt op 13/04/2022 om 12:44

De bijzondere twaalfde editie van het Tiener Vastelaovend Konkoer gaat niet door.

Het bestuur heeft besloten de TVK finale, die dit voorjaar zou plaatsvinden, af te gelasten omdat een 'significant aantal deelnemers' zich heeft teruggetrokken. Hierdoor acht het TVK bestuur het niet meer mogelijk om een volwaardige finale te organiseren.

In december 2021 werd de finale, die gepland stond in februari 2022, vanwege de Corona pandemie al verplaatst naar het voorjaar. De finale zou daarmee plaatsvinden op een buiten locatie en in een warmer seizoen.  

Op haar website schrijft het bestuur: “Uiteraard vinden we het ontzettend jammer om deze moeilijke beslissing te moeten nemen. We achten het door deze recente ontwikkelingen onmogelijk een goede TVK finale te organiseren. Het is organisatorisch en financieel gewoon onhaalbaar met te weinig deelnemers. Het TVK bestuur hoopt volgend jaar de Limburgse tieners weer welkom te mogen heten.

Deelnemers die de leeftijdgrens van 20 jaar hebben bereikt staat vanwege deze beslissing deelname aan de finale in 2023 niet in de weg. Het TVK bestuur is inmiddels al weer begonnen met de organisatie van het 12e TVK en werkt aan een nieuwe formule. 

 


 

 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties