Tennisvereniging Voerendaal zet voor ontucht veroordeelde trainer op straat

foto: iStock
Gepubliceerd op 7/04/2023 om 07:29
Laatst bewerkt op 7/04/2023 om 07:41

Het bestuur van Tennisvereniging Voerendaal heeft besloten om de samenwerking met tennisleraar Bryan K. (30) per direct stop te zetten. De Brunssumer werd deze week veroordeeld voor het plegen van ontucht met tienerleerlingen. 

De tennistrainer kreeg een taakstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van een maand opgelegd. De ontucht vond in 2021 plaats toen K. werkzaam was bij een tennisclub in het Landgraafse Ubach over Worms.

Na zijn vertrek aldaar, ging hij aan de slag in Voerendaal. Het bestuur van die club heeft deze week besloten om afscheid van elkaar te nemen. "Er is een goed en open gesprek gevoerd met Bryan. De uiteindelijke uitkomst is geweest dat het gezien alle gebeurtenissen voor beiden beter is om afscheid van elkaar te nemen", schrijft de club op de website. 

"Wij betreuren dit zeer omdat we in hem een enthousiaste en goede tennistrainer gaan missen. Wij realiseren ons dat dit voor Bryan heel vervelend is."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties