Talentendagen Roda JC: zelfs deelnemer uit Berlijn

Gepubliceerd op 25/10/2021 om 12:28
Laatst bewerkt op 25/10/2021 om 12:54

Roda JC hoopt deze week tijdens de zogeheten talentendagen op trainingscomplex Kaalheide nieuwe voetbalsterren te kunnen ontdekken en tevens binnen te kunnen hengelen. Van heinde en verre hebben spelers zich aangemeld. 

Danny Volkers, hoofd jeugdopleidingen bij Roda, houdt maandagmiddag een oogje in het zeil vanaf de zijkant van het veld. "Maandag hebben de wat oudere spelers uit de zogenoemde bovenbouw de kans om hun kunsten te vertonen. Tientallen kandidaten vanuit alle windstreken hebben zich aangemeld", legt Volkers, zelf in het verleden verdienstelijk spits in de top van het amateurvoetbal, desgevraagd uit aan ZO-NWS. 

"Er is zelfs iemand uit Berlijn die meedoet. Die heeft zich het vliegtuig gepakt om bij ons te kunnen laten zien wat hij in zijn mars heeft. We zouden dit eerst in het voorjaar gedaan hebben, maar door corona vinden deze talentendagen nu pas in de herfstvakantie plaats. Wij hopen zou misschien de nieuwe Benjamin Bouchouari binnen te kunnen halen. Of twee, of drie zelfs", aldus Volkers. 

Reclame

Advertenties