Succesvol Lego-evenement ook naar Kerkrade

Foto: Bricks Club Limburg
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 24/03/2023 om 10:10
Laatst bewerkt op 24/03/2023 om 10:22

Bricks Club Limburg organiseert Lego-evenementen. Na enkele succesvolle edities in Brunssum breidt de organisatie de tour uit met een locatie in Kerkrade: 'Bricks in Town, Kirchroa'.

In het weekend van 1 en 2 april wordt het Sjaaterhoes aan de Schaesbergerstraat omgetoverd tot een Lego-paradijs. De liefhebber van Deense bouwsteentjes kan zijn of haar geluk dan niet op, want op die locatie worden dat weekend drie zalen met Lego ingericht.

Het evenement in Kerkrade telt zo'n 35 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland. De absolute eyecatcher is een achtbaan van maar liefst tien meter. Daarnaast zal ook een op afstand bestuurbare hijskraan van drie en een halve meter tentoon worden gesteld.

Het evenement is te bezoeken tegen een kleine entreeprijs van 2,50 euro. De openingstijden zijn op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties