Streppel: "Staking is terecht, dit gaat helemaal nergens over"

Gepubliceerd op 29/10/2021 om 21:36
Laatst bewerkt op 29/10/2021 om 23:48

Gebroederlijk stonden ze in de catacomben van stadion De Geusselt naast elkaar, vlak nadat scheidsrechter Joey Kooij had besloten om de derby definitief te staken na ongeregeldheden op de tribunes: de trainers Jurgen Streppel van Roda en Klaas Wels van MVV. 

"Dit is absurd. Deze wedstrijd is terecht gestaakt", vertelde de trainer van de Kerkraadse club voor de camera van ESPN. "Dit gaat helemaal nergens over. Men is helemaal gek geworden. Ik voelde me niet veilig en moest ook de veiligheid van mijn spelers garanderen."

MVV-coach Klaas Wels kon dat alleen maar beamen. De twee kalende trainers leken ook enigszins beduusd. Het duo had zich de derby-avond ongetwijfeld anders voorgesteld. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties