Streppel: geen vertrekkers meer bij Roda op transfer D-day

Gepubliceerd op 1/09/2022 om 21:19
Laatst bewerkt op 1/09/2022 om 21:28

Er vertrekken geen spelers meer bij Roda JC op de laatste dag van de internationale transferwindow. Dat bevestigt technische baas Jurgen Streppel van de de Kerkraadse club donderdagavond tegenover ZO-NWS. 

"Er zijn geen ontwikkelingen en er gebeurt niks meer", aldus Streppel in een reactie. Donderdag om 00.00 sluit de internationale transferwindow waardoor de mogelijkheid bestond dat er nog spelers van Roda naar het buitenland kónden vertrekken. 

Er was onder andere interesse vanuit Frankrijk van Toulouse voor vleugaanvaller Bryan Limbombe, maar tot een uiteindelijke overgang van de Belgische rechtspoot is het dus niet gekomen. 

Trainer en technisch manager Streppel kan daardoor komende zondag in de derby bij MVV in Maastricht behalve Limbombe, ook over de rest van zijn huidige selectie beschikken.   

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties