Stichting LVK zoekt voor jury vrouwen uit Parkstad

Foto: ZO-NWS | iStock
Sam Verbeek
Gepubliceerd op 12/09/2023 om 13:41
Laatst bewerkt op 12/09/2023 om 13:48

Stichting LVK is op zoek naar vrouwen uit de regio Parkstad. Dit omdat de organisatie een goede balans wil in de jury.

Naast deze vrouwen is de stichting ook nog zoekende naar mannen uit de regio Noord-Limburg die na 1980 geboren zijn en vrouwen uit Maastricht-Mergelland die na 1990 zijn geboren. Hiermee wil het LVK een zo goed mogelijke afspiegeling van Vastelaovendminnend Limburg in de jury hebben.

De juryleden moeten affiniteit hebben met vastelaovesmuziek maken, componeren, arrangeren en/of met teksten in Limburgs dialect. Daarnaast mag het jurylid op geen enkele manier betrokken zijn of worden bij een deelnemer. Aanmelden kan door te mailen naar jury@stichtinglvk.nl.

De finale van de 48ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer vindt plaats op vrijdag 26 januari 2024 op de buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties