Sterk Roda legt druk bij FC Groningen

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 13/04/2024 om 07:29
Laatst bewerkt op 13/04/2024 om 09:28

Roda JC heeft vrijdagavond op bezoek bij TOP Oss uitstekende zaken gedaan in de race om een directe promotieplek: 1-4. De Kerkraadse club was bij vlagen oppermachtig.

Arjen van der Heide opende al heel snel de score, waardoor de ploeg van trainer Bas Sibum in een soort van zetel kwam te zitten. Sami Ouaissa vergrootte die voorsprong en wederom Van der Heide zorgde ervoor dat zijn elftal met een comfortabele voorsprong van 0-3 ging rusten.

De Sibum-brigade speelde ijzersterk en de vele meegereisde fans uit Kerkrade zagen spits Vacláv Sejk nog de vierde gastentreffer maken. Dat de zwakke thuisclub ook één keer scoorde, was alleen maar nog goed voor de statistieken.

Door deze meer dan verdiende zege heeft Roda zes punten voorsprong op grote concurrent FC Groningen. Die ploeg moet zondag pas spelen, op bezoek bij VVV. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties