Steekpartij Geerstraat: Man (45) verdacht van poging doodslag

Foto: Track'88
Gepubliceerd op 19/03/2024 om 07:33
Laatst bewerkt op 19/03/2024 om 07:54

Eén van de twee mannen die op 8 maart ernstig gewond raakten bij een steekpartij in Heerlen, ligt nog altijd in het ziekenhuis. Een man (45) zit vast op verdenking van poging tot doodslag, bevestigt een politiewoordvoerster. 

"De tweede verdachte in deze zaak is inmiddels op vrije voeten. Over het motief van de steekpartij kunnen we in het belang van het onderzoek niks zeggen", aldus Diana van Lieshout namens de politie. 

In en rond een pand aan de Geerstraat in het centrum Heerlen werd op vrijdagavond 8 maart door de politie onderzoek verricht vanwege een melding over een verdachte situatie. Agenten troffen uiteindelijk twee zwaargewonde mannen aan. Ze waren vermoedelijk neergestoken. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen is inmiddels weer thuis, maar het andere slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties