Sporters nomineren voor Sportgala Beekdaelen

foto: iStock
Gepubliceerd op 16/02/2024 om 08:33
Laatst bewerkt op 16/02/2024 om 08:41

Op 6 juni organiseert de gemeente Beekdaelen haar eerste ‘Beste van Beekdaelen - Sporteditie 2024’ in de Schinvelderhoeve. Tijdens dit Sportgala bepalen de inwoners van Beekdaelen wie in zes categorieën gedurende het seizoen 2023-2024 de meest uitzonderlijke sportprestatie heeft geleverd.

Het gaat om de categorieën Topsporter van het jaar, Amateursporter van het jaar, Young Talent van het jaar, Coach van het jaar, Team van het jaar en Vrijwilliger van het jaar.

Tot en met zondag 31 maart kunnen de inwoners voor genoemde zes categorieën personen en teams nomineren. Na het sluiten van de nominatieperiode wordt er door de vakjury, bestaande uit sportprominenten uit de regio, per categorie een top drie samengesteld. Daarna zijn de inwoners van Beekdaelen aan zet door te stemmen op hun topfavoriet.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties