Spookrijder van autosnelweg gehaald

foto: iStock
Gepubliceerd op 1/04/2022 om 09:13
Laatst bewerkt op 1/04/2022 om 09:24

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een spookrijder van de A76 gehaald. De man reed bij Nuth tegen het verkeer in, in de richting van Heerlen.

Meerdere politiepatrouilles spoedden zich naar de autosnelweg om de spookrijder te onderscheppen. Daar aangekomen zagen ze de automobilist stapvoets over de vluchtstrook rijden. Kennelijk had de man in de gaten dat hij verkeerd zat.

De spookrijder keerde zijn auto en nam in de goede richting de afrit van de Buitenring. Daar kreeg hij een stopteken. Tegenover de agenten verklaarde de man dat hij 'de weg een beetje kwijt was'.

"Wij hebben het rijbewijs ingevorderd en de bestuurder zal op zijn rijvaardigheid getest gaan worden", laat de politie weten.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties