Sparta probeert opnieuw Roda JC-smaakmaker Pflücke in te lijven

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 31/03/2022 om 14:52
Laatst bewerkt op 31/03/2022 om 15:39

Eredivisionist Sparta Rotterdam heeft serieuze interesse in Roda JC-middenvelder Patrick Pflücke, die over een aflopend contract beschikt in Kerkrade. Dat bevestigt Gerard Nijkamp, technisch directeur van de Rotterdamse club, donderdag desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

"Patrick Pflücke is een speler in de Keuken Kampioen Divisie die zeker opvalt en bovendien loopt hij aan het einde van dit seizoen uit zijn contract, dus voor ons is hij zeker heel interessant. Daarmee heb ik voldoende gezegd denk ik", aldus Nijkamp. Sparta had in de zomer van vorig jaar ook belangstelling voor Pflücke, maar toen ging een overgang naar de Kasteelclub niet door. 

Roda JC hoopt daarentegen zelf de Duitse middenvelder te bewegen voor een langer verblijf in Kerkrade. "Ik heb vorige week nog met hem gesproken, maar hij heeft mij gezegd dat hij eerst het einde van de competitie af wil wachten", zegt Jurgen Streppel, naast trainer ook de technische baas in het Parkstad Limburg Stadion. De Kerkraadse club wil ook verder met linkerverdediger Amir Absalem volgend seizoen.

De eerstedivisionist heeft formeel op 1 april de contracten opgezegd van een zevental spelers. Het gaat hier om Xander Lambrix, Daryl Werker, Stefano Marzo, Niek Vossebelt, Richard Jensen en de langdurig geblesseerde Florian Mayer. Mogelijk dat enkelen van deze spelers alsnog in aanmerking zullen gaan komen voor een nieuw contract. 

 

Reclame

Advertenties