Spanjaard Ilias Fifa wint Parelloop

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 2/04/2023 om 15:01
Laatst bewerkt op 2/04/2023 om 15:18

De tien km Top Run Parelloop is zondagmiddag in Brunssum gewonnen door de Spanjaard Ilias Fifa in een tijd van 28 minuten en 54 seconden.  Fifa bleef de Marokkaan Yakoub Labquira nipt voor. De Noor Awet Kibrab eindigde op de derde plaats in een waterkoud Brunssum. 

Bij de vrouwen was de Keniaanse Betty Chelangat de allersnelste in een tijd van 31 minuten en 28 seconden. Julia Veldhoven pakte, op dik twee minuten afstand van de winnares, de zilveren plak. Mélanie Bovy ging er met de derde prijs vandoor.

Volgens een correspondent ter plaatse waren er langs het parcours, mede door het slechte weer, niet veel toeschouwers. Alleen bij de finish op het Lindeplein waren vooral veel toeschouwers aanwezig.  

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties