Spandoeken steken carnavalsliefhebbers hart onder de riem

foto © ZO-NWS | Patrick Goertzen
Gepubliceerd op 12/02/2021 om 21:05
Laatst bewerkt op 12/02/2021 om 21:19

De Stichting Halfvasten Beekdaelen steekt met drie grote spandoeken in Schinveld de plaatselijke carnavalsliefhebbers een hart onder de riem.

De spandoeken zijn vrijdag opgehangen op het Wilhelminaplein in het centrum van het Schinveld. De plek waar carnaval altijd centraal staat met onder meer optochten en het oplaten van de Hoej-geet. Door de coronacrisis gaan deze evenementen dit jaar niet door.

"Met de spandoeken willen Stichting Halfvasten Beekdaelen, CV Sjilvend Alaaf, JCV de Prengelkes en het Hoej-Hoej Comité de inwoners een klein beetje steunen in deze lastige tijd", laat Patrick Goertzen, voorzitter Halfvastenpleinfeest, aan ZO-NWS weten.

foto © ZO-NWS | Patrick Goertzen

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties