Sfeervolle kerstvieringen op het Clemensdomein

foto: Clemensdomein
Gepubliceerd op 27/12/2022 om 08:21
Laatst bewerkt op 27/12/2022 om 08:30

Eén van de meest spirituele plekken tijdens de voorbije kerstdagen was ongetwijfeld het Clemensdomein op de grens van Brunssum en Oud Merkelbeek. Vooral de kerstvieringen op Tweede Kerstdag kregen veel lof van de bezoekers.

Centraal stonden teksten uit het geboorteverhaal door Lucas en Matheus, voorgelezen door Piet Cox. Op een eigen wijze werd deze Kerst samen beleefd met inspirerende teksten, met volkszang en met klassieke kerstliederen vertolkt door vocalisten van Vocaal Totaal.

Ramona Simons vertolkte een kerstgedicht van haar schoonmoeder in het Merkelbeeks. Bijzonder was ook de bijdrage van Famke Vlasveld met zang en gitaar en een gedicht.

Bekijk de fotoreportage op de Facebook-pagina van het Clemensdomein.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties