Seksuele uitbuiting vrouwen in Brunssum: verdachte in de cel

Foto: iStock
Gepubliceerd op 17/08/2023 om 18:48
Laatst bewerkt op 17/08/2023 om 18:53

Een 23-jarige man zit in de cel voor het illegaal prostitueren van twee vrouwen in Brunssum. Hij wordt verdacht van seksuele en criminele uitbuiting, bevestigt een justitiewoordvoerster desgevraagd tegenover ZO-NWS.

“Op de huidige tenlastelegging staat zowel seksuele uitbuiting van twee slachtoffers en criminele uitbuiting van één slachtoffer. Alle slachtoffers zijn meerderjarig”, legt Renate Peters van het Openbaar Ministerie verder uit.

Serge Weening, advocaat van de verdachte Limburger, wil op zijn beurt alleen maar bevestigen dat zijn cliënt vastzit. De verdachte moet volgens een justitiewoordvoerster op 21 augustus voor de rechter verschijnen tijdens een tussentijdse pro formazitting.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties