Scouts St. Vincentius naar landelijke wedstrijd

foto © ZO-NWS | Scouting St. Vincentius
Gepubliceerd op 21/05/2023 om 16:18
Laatst bewerkt op 21/05/2023 om 16:29

Scouting St. Vincentius uit Brunssum heeft zich met twee groepen geplaatst voor de landelijke scoutingwedstrijden. Die worden komend Pinksterweekend gehouden in Baarn, waar honderden scouts uit het hele land strijden voor de titel 'Beste Scoutinggroep van Nederland'.

St. Vincentius kwam met vorig weekend met succes door de regionale voorronden. Die werden gehouden op de Heikop in Brunssum. Alle deelnemende ploegen van St. Vincentius belandden in de top 5 van beste ploegen uit de regio. De eerst twee gaan nu door naar de landelijke finale.

Het is voor het eerst in 50 jaar dat de Brunssumse scouts zich hebben geplaatst voor de landelijke wedstrijd, laat Scouting St. Vincentius trots weten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties