Scooter raakt auto tijdens vlucht voor politie

foto; iStock
Gepubliceerd op 12/09/2021 om 13:34
Laatst bewerkt op 12/09/2021 om 13:46

De politie is op zoek naar de benadeelde van een aanrijding tussen een auto en een scooter. Dat gebeurde zaterdagavond tijdens een achtervolging van de scooterrijder door de politie.

In de wijk Eijkenderveld in Heerlen raakte de scooter tijdens zijn vlucht voor de politie een tegemoetkomende personenauto. Later heeft de politie nog naar de betrokken auto gezocht maar deze nergens meer aangetroffen.

De scooterrijder heeft een viervoudige bekeuring gekregen voor snelheidsovertreding, het niet dragen van een helm, het negeren van een stopteken en het rijden zonder verlichting. Ook mag hij met zijn scooter niet meer de weg op totdat deze is gekeurd.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties