Schinveldse sinds vrijdagmiddag vermist

Gepubliceerd op 17/12/2022 om 08:10
Laatst bewerkt op 18/12/2022 om 11:27

Een 19-jarige vrouw uit Schinveld wordt sinds vrijdagmiddag vermist. Ze is toen voor het laatst rond het middaguur gezien in Sittard waar ze op school zit.

De politie vreest dat ze met de verkeerde mensen in aanraking is gekomen. Vanuit Sittard neemt ze normaal gesproken de bus richting Schinveld. Of ze daar ooit is aangekomen is niet duidelijk.

De politie plaatste gisteren een bericht over de vermissing. De Schinveldse droeg vrijdag een beige muts, een grijze sjaal en een grijze lange jas tot knie hoogte. Verder had ze een lichtblauwe spijkerbroek aan en zwarte boots. Ze had een zwarte Adidas rugzak bij zich.

Mensen die haar nog gezien hebben of weten waar ze momenteel verblijft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties