Schinveldenaar Rens Evers vertrokken als wethouder Roermond

foto © ZO-NWS | Facebook Rens Evers
Gepubliceerd op 13/07/2022 om 10:20
Laatst bewerkt op 13/07/2022 om 10:51

Rens Evers, afkomstig uit Schinveld en voormalig raadslid en wethouder in Onderbanken, heeft begin deze week afscheid genomen als wethouder van Roermond. 

De zoon van voormalig burgemeester Henk Evers, kijkt terug op een mooie periode binnen het Roermondse college. "De gemeente Roermond is een bijzondere gemeente, de mensen  blijven niet aan de kantlijn staan maar laten van zich horen."

De jongere Evers-telg, is ook trots op dingen die hij bereikt heeft tijdens zijn ambtsperiode. "Het project collectieve zonnedaken met behulp van het postcoderoosproject nieuwe stijl is in de lift. Als alles goed zit kunnen wij eind van dit jaar al resultaten zien van dit project."

Evers verdwijnt niet helemaal van het politieke toneel in Roermond. Hij heeft namelijk namens GroenLinks, de op één na grootste partij van Roermond, een zetel in de gemeenteraad.  

Tags

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties