Schietpartij Van Goghstraat: politie zoekt donkerkleurige stationwagen

foto: politie
Gepubliceerd op 15/03/2024 om 09:28
Laatst bewerkt op 15/03/2024 om 09:50

De politie is in verband met het onderzoek naar een schietpartij aan de Vincent van Goghstraat in Heerlen op zaterdag 31 december, nog steeds op zoek naar de twee spoorloze verdachten én een donkerkleurige stationwagen. 

Bij de schietpartij raakte één persoon gewond. 

De politie is op zoek naar een donkerkleurige stationwagen die mogelijk betrokken was. Het voertuig droeg een Nederlands kenteken waarin de lettercombinatie RS voorkwam.

De schietpartij gebeurde rond 1.15 uur op de parkeerplaats aan de Vincent van Goghstraat. Het slachtoffer slaagde er na het incident in om met een voertuig te vluchten en meldde zich vervolgens met een schotwond bij de hulpdiensten.

Volgens de politie waren er twee verdachten betrokken bij het schietincident. Beide personen worden geschat rond de 20 jaar oud, met een licht getinte huidskleur. Een van hen werd gezien met een zwart petje, een groene jas en een tasje. Na het incident zijn de verdachten weggerend.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties