Schaesberg JO14 landelijk kampioen

foto: VV Schaesberg
Gepubliceerd op 1/06/2023 om 13:30
Laatst bewerkt op 1/06/2023 om 13:41

Met een 4-1 overwinning in Nuenen en een beter doelgemiddelde dan de Venlose Boys is het eerste landskampioenschap voor VV Schaesberg jeugd onder 14 een feit.

Het team mag zich landskampioen in de derde divisie noemen. 'Het is een geweldige prestatie van de jongens," aldus een trotse Jan Rechterschot van VV Schaesberg. "Ze hebben een jaar lang hard gewerkt en tenslotte het landelijk kampioenschap in de derde divisie binnengehaald. Dat is nog nooit eerder voorgekomen. Prachtig toch?"

Natuurlijk werd het succes al een beetje gevierd, maar binnenkort zal er nog een officiële huldiging plaatsvinden. Meer informatie over de huldiging zal binnenkort via de website van VV Schaesberg bekend gemaakt worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties