Ronny Czornyj nieuwe trainer Alfa Sport

foto: Alfa Sport
Gepubliceerd op 29/12/2022 om 07:30
Laatst bewerkt op 29/12/2022 om 07:43

Ronny Czornyj heeft bij Alfa Sport zijn handtekening gezet onder een 2-jarig contract voor de functie van hoofdtrainer. Czornyj is nog tot einde van dit seizoen verbonden aan SV Langeberg in Brunssum.

Ronny Czornyj volgt Martin Vrösch op die om privé redenen terugtreedt als hoofdtrainer en verder gaat als verenigingsmanager.

Czornyj heeft een lange staat van dienst als hoofdtrainer bij diverse clubs in België en Nederland. In Limburg trainde hij de eerste elftallen van onder meer De Ster, MMC Weert en SV Langeberg.

"Met de kwaliteiten die Alfa Sport heeft, verwacht ik dat Alfa Sport tweede klasse waardig is. Een eventueel kampioenschap zou betekenen dat we kunnen spelen in deze klasse. Mocht het kampioenschap dit jaar uitblijven, dan vind ik dat we hier ook komend jaar voor zullen moeten gaan. Mijn ambities zijn in ieder geval om zo hoog mogelijk te voetballen met Alfa Sport", zegt Czorbyj.

Lees ook: Ronny Czornyj vertrekt als hoofdtrainer bij SV Langeberg

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties