Romée Leuchter scoort twee keer voor Ajax

Gepubliceerd op 19/12/2021 om 15:09
Laatst bewerkt op 19/12/2021 om 15:27

Romée Leuchter uit Schinveld heeft de Ajax vrouwen zondag een overwinning op Feyenoord bezorgd. Leuchter maakte de enige twee goals van de wedstrijd. Het werd 2-0.

De twee doelpunten vielen pas in de tweede helft. De eerste in de 52e minuut uit een penalty. Dat was tevens het tiende doelpunt van Leuchter in haar eerste seizoen bij Ajax. Drie minuten later werkte ze de bal opnieuw in de netten.

Door de overwinning staan de Ajax vrouwen eerste in de competitie met 25 punten uit 12 wedstrijden. De vrouwen van Twente staan tweede met maar één punt verschil.