Romée Leuchter helpt Ajax aan zege op PSV

Gepubliceerd op 20/11/2022 om 18:10
Laatst bewerkt op 20/11/2022 om 18:23

Mede dankzij Romée Leuchter uit Schinveld heeft het vrouwenteam van Ajax drie punten gescoord. Tegen haar oude ploeg PSV werd het 1-0.

De voetbalster uit Schinveld maakte in de 17e minuut de openingstreffer maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft en bleven veel kansen onbenut.

Leuchter scoorde in de 53e minuut feilloos uit een vrije trap over de muur. De bal wist netjes de hoek van het doel te vinden en liet de PSV-keepster met lege handen achter.

Ajax vrouwen gaat aan kop van het klassement.