Roel Brouwers verlaat technische staf Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 11/05/2023 om 09:55
Laatst bewerkt op 11/05/2023 om 10:04

Roel Brouwers verlaat de technische staf van Roda JC. Persoonlijke redenen liggen daaraan ten grondslag.

"Deze beslissing heeft puur te maken met mijn eigen situatie en niet met de club, spelers of de sportieve prestaties. Ik wil graag meer tijd vrijmaken voor mijn familie, want dat is er de laatste jaren bij ingeschoten. De afgelopen tijd werd het voor mij steeds moeilijker om hiermee om te gaan", zegt Brouwers in een reactie.

Het vertrek komt voor Roda niet geheel als een verrassing. "Roel heeft zijn beslissing een tijd geleden al kenbaar gemaakt, maar het blijft enorm jammer dat Roel ons na al die jaren gaat verlaten. Echter respecteren we zijn keuze volledig", zegt algemeen directeur Jordens Peeters.

Roel Brouwers heef wel laten weten aan de club verbonden te willen blijven.

De oud-verdediger uit Heerlen kende een succesvolle carrière in de Duitse Bundesliga, waar hij jarenlang een vaste basiskracht was bij traditieclub Borussia Mönchengladbach en zelfs in de Champions League speelde. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties