Roda wint makkelijk van onmachtig Dordrecht

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 4/03/2022 om 22:52
Laatst bewerkt op 5/03/2022 om 10:02

Roda JC heeft een makkelijke zege geboekt tegen FC Dordrecht. In eigen stadion werd het 4-0.

De ploeg van trainer Jurgen Streppel begon weer erg offensief wat in de 12e minuut de eerste echte grote kans opleverde voor Benjamin Bouchouari. In de 20e minuut was het wel raak uit een corner van Pflücke kopte Jensen de 1-0 binnen en nog geen minuut later was de stand al verdubbeld. Dylan Vente scoorde de 2-0 uit een voorzet van Limbombe.

In het begin van de tweede helft vlakte het spel een beetje af en kwam FC Dordrecht zelfs een paar keer in de buurt van het doel van Roda JC, maar grote kansen bleven uit. Zeker toen Dylan Vente zijn tweede doelpunt van de avond maakte en vlak voor tijd zijn hattrick compleet maakte, waarmee hij de eindstand op 4-0 bracht.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.