Roda werkt aan 'interne upgrade' Parkstad Limburg Stadion

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 24/08/2022 om 09:30
Laatst bewerkt op 24/08/2022 om 10:30

Roda JC wil binnenin het Parkstad Limburg Stadion verbeteringen aan gaan brengen. Dat zegt algemeen directeur Jordens Peters in gesprek met ZO-NWS. 

"Laat ik vooropstellen dat wij, in de orde van grootte het mooiste stadion van Nederland hebben vind ik, maar het Parkstad Limburg Stadion staat er wel al heel wat jaren. Aan de optisch gezien zogenoemde achterkant vinden wij echter dat het stadion ook aan alle nieuwere voorwaarden moet voldoen", legt Peters uit.

"Denk dan aan een nieuwe vorm van ticketing bijvoorbeeld en sponsorstoelen. Wij hebben intern een lijst gemaakt van dingen die verbeterd moeten gaan worden. De een aantal jaren geleden uitgeschakelde verwarming op de tribunes weer aanzetten staat hierin overigens niet met stip op één, helemaal niet zelfs", vervolgt de clubbaas van Roda. 

"Als ik op de tribune zit en kijk naar het huidige systeem, dat dus uitstaat, dan denk ik: waar waait die warmte allemaal heen? Beter lijkt het ons dat er in de toekomst misschien een nieuw soort systeem op de markt komt en dat we dan daarnaar gaan kijken. Bovendien zijn de energiekosten op dit moment behoorlijk hoog." 

Volgens de algemeen directeur van de Kerkraadse club lopen de gesprekken over de benodigde vernieuwing van het clubgebouw en kleedkamers op trainingscomplex Kaalheide nog altijd. "We willen er een win-win-situatie van maken, het eerder dit jaar gepresenteerde plan 'Kaalheide bruist'. Dat kost tijd", aldus Peters, die erkent dat de trainingsaccommodatie "zeker een likje verf" nodig heeft. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties