Roda versterkt organisatie: scout van eredivisionist Heracles vastgelegd

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 20/03/2024 om 13:51
Laatst bewerkt op 20/03/2024 om 15:48

Roda JC heeft scout Jeroen Rigbers (49) vastgelegd. Hij staat nu nog onder contract bij eredivisionist Heracles en gaat per 1 mei aan de slag in Kerkrade. Dat bevestigt manager voetbalzaken Robbie Servais woensdag desgevraagd tegenover ZO-NWS.

“Ik ken Rigbers, weet hoe hij werkt. Hij gaat zich bij Roda voor onze eerste selectie voornamelijk richten op de Nederlandse markt omdat hij die heel goed in kaart heeft”, legt de technische baas van de Kerkradenaren verder uit.

“We gaan met de komst van Rigbers de scoutingsafdeling uitbreiden en dus verder professionaliseren. Onze hoofdscout Toine van Mierlo is voornamelijk bezig met de Duitse spelersmarkt”, aldus Servais.

Jeroen Rigbers werkte in het verleden als scout bij NAC, waarna hij in november 2020 overstapte naar Heracles in Almelo. Als voetballer was hij eerder onder meer actief in de jeugdafdeling van RBC in Roosendaal.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties