Roda vangt vooralsnog bot bij NEC-spits Romeny

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 12/01/2022 om 20:49
Laatst bewerkt op 12/01/2022 om 20:58

Roda JC heeft in de afgelopen dagen de interesse kenbaar gemaakt bij spits Ole Romeny (21) van eredivisionist NEC uit Nijmegen, maar een verhuur zit er voorlopig niet in. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen de Kerkraadse club tegenover ZO-NWS. 

Romeny, die beschikt over een aflopend contract bij NEC, wordt binnen Roda gezien als een interessante speler om de selectie te versterken. De Nijmeegse club club vindt hem op dit moment echter te belangrijk om hem van de hand te doen, mede doordat hij een goede indruk achterliet op het trainingskamp in Spanje.

Voor topscorer Patrick Pflücke, die graag naar de Eredivisie zou willen, heeft zich op dit moment geen club gemeld in het Parkstad Limburg Stadion. De Duitser liet enige tijd geleden weten niks te zien in een overgang naar FC Emmen. 

 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties